Wrotters starten met mooi nieuw begin

Gepost op 17-09-2018
Afgelopen zondag stond in het teken van een nieuw begin. Een nieuw seizoen in een nieuwe samenstelling. Vijftien Wrotters met acht Greate Pier spelers trokken in Leeuwarden ten strijde tegen Groningen 4. En dan is het natuurlijk even afwachten hoe zo’n samenstelling gaat.

Vanaf het begin liep het balletje goed bij de Greate Wrotters. Er werdt eerst maar lekker basic gespeeld waardoor iedereen goed in het spel kon komen. Al gauw bleek dat er genoeg ruimte was om meters te pakken. Met goede opvolging kwamen de tries al vrij snel en daardoor kreeg het team een gezamenlijke glimlach. De eerste helft werd met 38-0 afgesloten.

Met genoeg spelers werdt er steeds goed gebruik gemaakt van het nieuwe Rolling Subs systeem. Wellicht was dit tezamen met een wat gemakkelijke houding de verklaring dat er even 3 tries tegen werden genoteerd vlak na twee snelle beginscores van een ‘verse’ wissel.

Het was even met de kop schudden om een reset te kunnen maken. En wat voor reset! Met wat meer inzet en hernieuwde krachten kwam er een heerlijke score op het bord. 89-21. Wellicht nog het mooier was dat 3 nieuwe spelers hun eerste Try mochten noteren. In een heerlijk zonnetje werdt nog na een zeer spannende vervolg wedstrijd gekeken. Maar WroPier heeft de eerste 5 wedstrijdpunten te pakken!