Nieuws

Wrotters wederom in sterke comeback-rol

Gepost op 25-03-2018

Zondag 25 maart mochten de Wrotters aantreden tegen Emmen. Deze twee teams lijken erg veel op elkaar. Beide clubs hebben maar één herenteam en draaien standaard mee om de podiumplekken in de vierde klasse Noord. Beide team spelen opportunistisch rugby en de clubkleuren zijn voor beide groen. Deze keer hadden de shirts een ander patroon waardoor er beide in de eigen shirts kon worden gespeeld. Beide teams stellen ook nog weleens een dame op maar nu de enige dame in het veld de referee. Zij mocht ...

Lees meer

Wrotters winnen laatste thuiswedstrijd

Gepost op 12-03-2018

In Gorredijk mochten de Rugby Club Wrotters na twee weekenden van vorst weer aantreden. Tegenstander Dwingeloo 2 werd uitgenodigd voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen voor de Wrotters. Dwingeloo was niet helemaal compleet maar werd aangevuld door wat Wrotters en wat spelers uit Drachten die al een tijd geen wedstrijd meer hadden gespeeld en het wel even leuk vonden om mee te doen.

Lees meer

Wrotters maken indrukwekkende comeback

Gepost op 19-02-2018

Het herenteam van Rugby Club de Wrotters gingen verbaasd naar Zwolle voor de competitiewedstrijd aangezien omliggende velden vanwege het winterweer al waren afgekeurd. De velden waren zoals de blauwvingers het noemden `stevig` en de Wrotters konden het hier alleen maar mee eens zijn. Laten we zeggen dat het veld `te doen` was.

Lees meer

Rugby Club de Wrotters zetten monsterscore neer

Gepost op 11-02-2018

De Wrotters mochten afgelopen zondag Greate Pier 2 uit Leeuwarden ontvangen op een ontdooid veld in Gorredijk. De Wrotters begonnen sterk aan de wedstrijd maar verzilverde nog niet een paar uitgelezen kansen.

Lees meer

Wrotters weer van start

Gepost op 23-01-2018


Een winterstop kent de rugby niet. De rugby gaat gewoon elke week door en er wordt pas niet gespeeld als het veld ook daadwerkelijk niet te bespelen valt. Maar de Wrotters uit Gorredijk hebben lang stil moeten staan. Door ijzel in december, speciale dagen en een erg ongelukkig overgebleven wedstrijdschema was de vorige wedstrijd alweer 5 weken terug. Toen werdt er verloren van Groningen 3, nu stond de thuiswedstrijd tegen Groningen 4 / Studenten 2 combinatie op het programma.

Lees meer