Nieuws

Wrotters starten met mooi nieuw begin

Gepost op 17-09-2018

Afgelopen zondag stond in het teken van een nieuw begin. Een nieuw seizoen in een nieuwe samenstelling. Vijftien Wrotters met acht Greate Pier spelers trokken in Leeuwarden ten strijde tegen Groningen 4. En dan is het natuurlijk even afwachten hoe zo’n samenstelling gaat.

Lees meer

Wrotters weer in actie, oefenwedstrijd!

Gepost op 10-09-2018

De Wrotters zijn zondag 9 september 2018 naar Zaandam afgereisd voor een oefenwedstrijd tegen Zaandijk Rugby. De club van Jorrit de Boer ontving de combinatie Gorredijk/Leeuwarden goed en met een mooi zonnetje werd er weer leuk gerugbyt.

Lees meer

Wrotters wederom in sterke comeback-rol

Gepost op 25-03-2018

Zondag 25 maart mochten de Wrotters aantreden tegen Emmen. Deze twee teams lijken erg veel op elkaar. Beide clubs hebben maar n herenteam en draaien standaard mee om de podiumplekken in de vierde klasse Noord. Beide team spelen opportunistisch rugby en de clubkleuren zijn voor beide groen. Deze keer hadden de shirts een ander patroon waardoor er beide in de eigen shirts kon worden gespeeld. Beide teams stellen ook nog weleens een dame op maar nu de enige dame in het veld de referee. Zij mocht ...

Lees meer

Wrotters winnen laatste thuiswedstrijd

Gepost op 12-03-2018

In Gorredijk mochten de Rugby Club Wrotters na twee weekenden van vorst weer aantreden. Tegenstander Dwingeloo 2 werd uitgenodigd voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen voor de Wrotters. Dwingeloo was niet helemaal compleet maar werd aangevuld door wat Wrotters en wat spelers uit Drachten die al een tijd geen wedstrijd meer hadden gespeeld en het wel even leuk vonden om mee te doen.

Lees meer

Wrotters maken indrukwekkende comeback

Gepost op 19-02-2018

Het herenteam van Rugby Club de Wrotters gingen verbaasd naar Zwolle voor de competitiewedstrijd aangezien omliggende velden vanwege het winterweer al waren afgekeurd. De velden waren zoals de blauwvingers het noemden `stevig` en de Wrotters konden het hier alleen maar mee eens zijn. Laten we zeggen dat het veld `te doen` was.

Lees meer