Nieuws

Wrotters zeer strijdlustig, maar geen punten

Gepost op 10-12-2018

De laatste ronde van de eerste fase van de competitie. Er gaan 13 Wrotters en 5 Greate Pier spelers in de auto richting Driebergen. Het tweede team van de Pink Panthers ontving ons op hun alleraardigste locatie. Het wisselvallige weer hield de hele dag aan, dus het was weer wrotten!

Lees meer

Koploper treft gemotiveerde Wrotters

Gepost op 03-12-2018

Een echte herfst dag. Hard werken. Voorstaan maar gelijk eindigen. Een kort verslag.

Lees meer

De Wrotters stijgen een plek

Gepost op 19-11-2018

Zondag 18 november mochten de Wrotters op een frisse herfstdag in Gorredijk aantreden tegen Zwolle 2. Zwolle had één wissel mee kunnen nemen, terwijl de Wrotters samen met Greate Pier het wedstrijdformulier tot de volle 20 kon aanvullen. Nadat de voor de Wrotters inmiddels goed bekende scheidsrechter nog wat basisregels ten uitleg bracht kon de wedstrijd eindelijk beginnen. De Wrotters hadden 2 weken stil gestaan maar dat was niet te zien, vanaf het begin liep de aanval goed door en werd er bi...

Lees meer

Wrotters mistten het vuur

Gepost op 29-10-2018

Wedstrijden tegen Rugby Club Emmen, met name in Emmen staan garant voor spannende wedstrijden. De inzet van deze speelronde was de vierde plaats in de ranglijst. Toen Gorredijk/Leeuwarden aankwam stonden de Emmenaren al op het veld in te gooien. De Greate Wrotters liepen hun eigen schema door en stonden om 14:00, een alleraardigste kick-off tijd met 15 man klaar voor de wedstrijd.

Lees meer

80 minuten zuivere speeltijd

Gepost op 22-10-2018

In Gorredijk kwam 21 oktober 2018 het combinatieteam Enschede Rugby Club / Dragons Rugby Club op bezoek. De Wrotters hadden 13 man klaar voor de strijd en Greate Pier nam 8 spelers mee waardoor er weer voldoende wissels waren deze wedstrijd. Onder veel belangstelling ging de wedstrijd om de strijd tussen A-poule-kwalificatie van start. De Wrotters wisten gelijk in de eerste paar minuten te scoren wat natuurlijk een fijn begin is.

Lees meer