Nieuws

Wrotters mistten het vuur

Gepost op 29-10-2018

Wedstrijden tegen Rugby Club Emmen, met name in Emmen staan garant voor spannende wedstrijden. De inzet van deze speelronde was de vierde plaats in de ranglijst. Toen Gorredijk/Leeuwarden aankwam stonden de Emmenaren al op het veld in te gooien. De Greate Wrotters liepen hun eigen schema door en stonden om 14:00, een alleraardigste kick-off tijd met 15 man klaar voor de wedstrijd.

Lees meer

80 minuten zuivere speeltijd

Gepost op 22-10-2018

In Gorredijk kwam 21 oktober 2018 het combinatieteam Enschede Rugby Club / Dragons Rugby Club op bezoek. De Wrotters hadden 13 man klaar voor de strijd en Greate Pier nam 8 spelers mee waardoor er weer voldoende wissels waren deze wedstrijd. Onder veel belangstelling ging de wedstrijd om de strijd tussen A-poule-kwalificatie van start. De Wrotters wisten gelijk in de eerste paar minuten te scoren wat natuurlijk een fijn begin is.

Lees meer

Wrotters winnen in Almelo

Gepost op 15-10-2018

Zondag 14 oktober trokken 13 Wrotters en 4 Greate Pier spelers naar Almelo voor een pot rugby onder de recordzonnestralen van deze maand. Met een overschot aan voorwaartsen kreeg de lijn twee tweede-rijers als centers. Deze opstelling zorgde ervoor dat steeds voortvarend naar voren werd getrokken en door het tegenvallende tackelen van de tegenstanders werden dan ook veel meters gemaakt.

Lees meer

Mooie pot in Gorredijk

Gepost op 08-10-2018

Zondag 7 oktober - Terwijl de restanten van de Music Meeting werden opgeruimd stond er afgelopen zondag weer een thuiswedstrijd voor de Wrotters op het programma. De Eemland reserves kwamen op bezoek. De Wrotters waren door ziekte niet compleet maar met de jongens van Greate Pier erbij waren er toch weer 20 spelers beschikbaar. Alle ingredienten voor een mooie pot waren aanwezig. En dat werd het ook.

Lees meer

Wrotters starten met mooi nieuw begin

Gepost op 17-09-2018

Afgelopen zondag stond in het teken van een nieuw begin. Een nieuw seizoen in een nieuwe samenstelling. Vijftien Wrotters met acht Greate Pier spelers trokken in Leeuwarden ten strijde tegen Groningen 4. En dan is het natuurlijk even afwachten hoe zo’n samenstelling gaat.

Lees meer