Wrotters ondanks inzet dik verlies

Gepost op 13-10-2019 door JTD
De Wrotters / Greate Pier combinatie speelde afgelopen zondag in Gorredijk tegen Groningen 3. Dit team wil graag kampioen worden en heeft daar ook genoeg spelers voor beschikbaar. De thuisploeg was ook nagenoeg compleet dus kon er worden gebald.

Een geblesseerde veteraan in het spel bood aan om de wedstrijd te fluiten aangezien het onmogelijk bleek een scheidsrechter te kunnen krijgen. Douwe bedankt voor het uitstekend leiden van je eerste senioren wedstrijd.

Groningen 3 had vanaf het begin echter het vizier op scherp en scoorde al vrij snel eenvoudig. De groen/witten waren nog niet wakker. Toen later ook nog een paar tries werden gescoord was al wel duidelijk wie vandaag de winst zou pakken.

De Wrotters staken de koppen bij elkaar en maakten de afspraak de verdediging gesloten te houden en terug naar de basis te gaan. Eind eerste helft en begin tweede helft lieten de Gerdyksters dan ook zien dat wat ze in huis hadden. Dit werd terecht bekroond met een try. Helaas bleef het bij deze try.

Toen de aandacht voor de afspraak weer wat verslapte zag Groningen weer zijn kans. De score van 5-102 liet niet zien wat voor inzet de thuisploeg had. Want iedereen had na de wedstrijd zijn energiepotje op en kwam moe gestreden van het veld. En uiteindelijk gaat het om een lekkere wedstrijd voor iedereen, en dat was deze zeker.