Op naar het kunstveld

Gepost op 24-11-2019 door JTD
De laatste uitwedstrijd van de eerste helft stond op zondag 26 november op het programma voor Wrotters/Greate Pier. Er werd afgereisd naar het kunstrugbyveld in Groningen. Het vierde team stond met genoeg spelers en kwaliteit ons op te wachten.

De Groningers begonnen goed maar de Wrotters zaten steeds 1 of 2 scores erachter. Wat sukkelig balverlies hier en daar en onafgemaakte rushes zorgen ervoor dat de groenwitten niet voldoende op het bord kwamen. Verdedigend had het moeite met een paar sterke lopers van de tegenstanders. Spelers die ongetwijfeld in de wedstrijd van het derde, wat was afgelast, hadden kunnen spelen.

Er werden twee tries niet toegekend, dus had de score ook zomaar groter kunnen zijn voor de Groningers. Uiteindelijk grepen de Wrotters nog een laatste strohalm aan door in de laatste seconden te scoren. De conversie werd nog net voor het laatste signaal genomen. Helaas kwam er uit het spelvervolg niet nog een score. Einduitslag 26-19. Het verliezend bonuspuntje werd samen met dat we een berepot hebben gespeeld en vier nieuwe spelers hebben kunnen inzetten natuurlijk gevierd in de derde helft.