Sportieve spannend pot in Deventer

Gepost op 27-11-2022 door Johan Teake Dekker
Vandaag stond het vierde plekje op het spel. Maar we hadden helaas een verre uitwedstrijd naar Deventer en lang niet iedereen kon aanwezig zijn. Dus de hoop met 10 man om in de bovenste helft van de competitie te blijven was al snel vervlogen.

Aangekomen bleek Pickwick 2/Rams combinatie maar liefst 28 spelers te hebben waarbij ze mensen hadden afgebeld. We werden daarom vorstelijk aangevuld met 5 man, en dit bleken zeker niet de minsten. Na 20 minuten in de eigen 22 verdedigd te hebben opende de thuisploeg de score. En helaas wisten ze daarna in het open spel een ruime voorsprong neer te zetten.

In de tweede helft moest “PickRams” behoorlijk wat omzetten, en kwam er via de scrum met de geleende scrum-half wat ruimte. Door in de ruimte te lopen en de vrije man te vinden scoorden de Wrotters driemaal. Hierbij kon Ahmed zichzelf een los worstelen en een try van 40 meter met zijn snelheid binnenlopen. Zijn eerste!

In de napraat was alle lof voor de ontvangende clubs voor een prima middag rugby. Groningen 2 die op bezoek kwam bij de PWP had onze score van 34-21 graag overgenomen.