Baan #18: De Scrum

Wie ooit rugby heeft gespeeld in een koude winter weet het: de scrum biedt warmte. De koppen naast elkaar, de schouders tegen elkaar aan en de druk van achteren. Duwen en trekken voor een betere positie.

Dit is echter geen herstart: dit is de laatste baan!

Baansponsor: Muziekcafe De Compagnon

Met muziekcafé De Compagnon wordt het uitgaansleven van Gorredijk elk weekend weer een stukje completer.

Ouderwets lekker stappen en genieten van goede muziek met een hapje en een drankje. Het idee was er al snel, de uitvoering echter heeft heel wat voeten in de aarde gehad.

Het resultaat mag er zijn. Maart 2016 openden de deuren van Muziekcafé de Compagnon. Na een grondige verbouwing waarbij er niet alleen gelet is op veiligheid, comfort en design, maar vooral ook op een weergaloos geluid. De allerbeste apparatuur en installaties garanderen een ultieme muziekbeleving.

Muziekcafé de Compagnon bied niet alleen Live muziek met een breed programma dat varieert van Jazz tot Rock en van Sing- & Songwriters tot tribute bands. Ook hebben we een bescheiden kaart met lekkere hapjes en een uitgebreid assortiment dranken.

Dinsdagavond (zie agenda voor planning) Dartcompetities met thuiswedstrijden van onze eigen kanjers van Dart-team De Compagnon.

En de belangrijke wedstrijden in het Eredivisie voetbal hoef je ook niet te missen, deze worden op twee grote schermen vertoond.

Voor ieder wat wils met als doel gewoon een heerlijk avondje uit.