Baan #05: Japan

Bij het WK rugby 2019 in Japan zelf stegen de gedisciplineerde rugby'ers boven zichzelf uit. De kersenbloem fierde hoog in top.

In Japan spelen ze competitie tegen elkaar in Bedrijven-teams. Grote bedrijven sponsoren het gehele team, waarbij ook de grote sterspelers worden gehaald. Dit kan omdat ze in Japan de Noordelijke seizoensindeling gebruiken en zo de Zuidelijke spelers kunnen halen.

Buitenlandse spelers krijgen zo bijna geen rust, maar de mini-golfer wel: een rechte lijn naar de hole!

Baansponsor: JANCO DE JONG

EEN HOUTKACHEL VAN JANCO DE JONG IS TIJDLOOS EN OVERAL THUIS De warmte en sfeer die een houtkachel geeft is uniek. Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor een hout- of pelletkachel! Bovendien levert een goede kachel door het toepassen van nieuwe technieken niet alleen energiebesparing op, het is ook een duurzame warmtebron. Janco de Jong BV is al jarenlang een begrip op het gebied van houtkachels. Onze JAnus en JAcobus houtkachels zijn in menig interieur te vinden. Maar wist u dat wij naast hout- en pelletkachels ook allerlei handige accessoires en een buitenassortiment bieden? Het tijdloze design en de robuuste kwaliteit van onze kachels vindt u terug in al onze producten. Op deze website leest u alles over onze producten en diensten en over nieuwe ontwikkelingen. En natuurlijk bent u van harte welkom om onze showroom in Gorredijk, Friesland eens te komen bezoeken waar u onze kachels ’live in actie’ kunt zien!